Fugning af badeværelse

Vi tilbyder fugning af alle slags vådrum

Hos EkspertFugen kan vi hjælpe dig med enhver fugeopgave, og fugning af vådrum er naturligvis ingen undtagelse. Vi udfører blandt andet udkradsning af fuger og laver nye fuger på badeværelset, som både private og erhverv kan få glæde af mange år frem. Vi kommer rundt til Vrå, Hjørring og hele Nordjylland – eller i resten af landet, hvis du har behov for det.

Hvad end du har brug for hjælp til fugning i svømmehaller, omklædningsrum og industrikøkkener eller fugning i badeværelse, køkken og bryggers, kan du nyde godt af vores kvalitetsfugninger.

Undgå svamp og dårligt indeklima med en fugning af badeværelse

Hos EkspertFugen tilbyder vi fugning af badeværelse og andre vådrum, som skal sikres mod fugt og vand i forbindelse med nybyggeri eller renoveringer. 

Vi hjælper med både udskiftning af fuger i badeværelser samt nye fuger på badeværelser hos private og erhverv, og der findes ganske enkelt ikke en fugeopgave, som er for stor, lille, krævende eller simpel for os.

Badeværelser og toiletter er nogle af de rum i boliger og alle andre byggerier, hvor der dagligt er en høj koncentration af luftfugtighed og vand. Af den grund bør der også stilles høje krav til fugearbejdet. 

En korrekt og tæt fuge på badeværelset betyder, at du undgår ubehagelige overraskelser som f.eks. svamp og råd. Er fugningen på badeværelset omvendt ikke udført professionelt, kan du risikere store følgeskader i de underliggende konstruktioner og ikke mindst et dårligt og sundhedsskadeligt indeklima.

Branchens højeste kvalitetsstandard

Hos EkspertFugen anvender vi kun holdbare kvalitetsprodukter, når vi udfører vores kompetente fugearbejde. Når vi fuger på dit badeværelse, gør vi det altid med stor kvalitetsbevidsthed. Vi lægger f.eks. udelukkende silikonefuge på badeværelset, der lukker helt af for vand og fugt, og den bruger vi både omkring afløb, bruser, i badekar samt omkring døre og vinduer. 

​Vi har mange års erfaring med at fuge fliser på badeværelser og i andre vådrum, og vi tilbyder branchens højeste kvalitetsstandard med den bedste og mest grundige fugning – og naturligvis til den bedste pris. Når det drejer sig om fugning af badeværelse og andre vådrum, er du i trygge hænder, da vores kompetente team bestående af kvalificerede fagfolk har udført dette håndværk i mere end 10 år. Derfor kan vi med ro i maven også garantere vores kunder et holdbart og flot resultat i allerhøjeste kvalitet.

Trænger du til udskiftning af fuger i badeværelset og andre vådrum?

Hvad end du skal bruge fugning af badeværelse i et nybyggeri eller har behov for udskiftning af de nuværende fuger, står vi klar til at tilbyde vores hjælp. Hos EkspertFugen udfører vi fugearbejde i badeværelser og vådrum, der lukker tæt omkring afløb, vinduer, døre, bruseområder og badekar. På den måde minimerer vi nemlig risikoen for skimmelsvamp og råd i byggekonstruktioner og efterlader i stedet et sundt og rart indeklima samt et badeværelse med en flot finish.

Vil du høre mere om vores fugearbejde i badeværelser? Eller vil du gerne indhente et uforpligtende tilbud? 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med fugning af badeværelse. Vores kompetente team står klar til at rykke ud, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

​Kontakt Ekspertfugen allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores fugefirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores fugemand allerede i dag.

Om ekspertfugen

Ekspert Fugen er et fugefirma, hvor faglighed og høj kvalitet er i højsædet. Hos Ekspert Fugen er kundens ønske altid i højsædet.

Vi udfører alle former elastiske fuger, og påtager os alle opgaver store som små.

Kontakt os

EkspertFugen ApS

Sensommervej 6, 

9480 Løkken

CVR: 39480514

​​Erhverv og privat: 50 78 28 31

E-mail:​​​ db@ekspertfugen.dk

fb  instagram