​EkspertFugen – Hvem er vi?

​Bag EkspertFugen finder du et ungt og dynamisk team, der siden 2016 har leveret fugearbejde og -løsninger til private og erhverv i hele landet. EkspertFugen slog første gang dørene op i Silkeborg i 2016 med Daniel Bøgeskov i førertrøjen. Daniel ønskede at bygge et fugefirma op omkring to enkle værdier: kvalitet og god service. Kunden skal ganske enkelt være i fokus, og det skal være slut med kringlede samarbejdsaftaler, standardløsninger eller halve lappeløsninger.

Hos EkspertFugen får du i stedet gennemsigtige samarbejdsaftaler, skræddersyet rådgivning og løsninger med udgangspunkt i det konkrete projekt samt et resultat af høj kvalitet, der holder og har en flot finish.

Rødderne solidt plantet i den nordjyske muld

Der gik ikke mange år, før Daniel igen vendte op til hjemstavnen i Hjørring, Nordjylland, med vind i sejlene, og han fik yderligere to partnere med om bord – nemlig Jonas Mørch og Mathias Pedersen. EkspertFugen har i dag base i Hjørring, hvilket også er det område, hvor virksomheden primært boltrer sig.

Du finder os dog også i Midtjylland og Århus-området, da vi fra begyndelsen har formået at opbygge en hård følgerskare og et solidt renomme, der ikke just forsvinder. Det skyldes, vi leverer kvalitetsarbejde og -service i særklasse, og vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde og opgave. Ikke to fugeopgaver er ens, og det ved vi! Udover at dække Nordjylland og Midtjylland, står vi også klar til at rykke ud på Fyn og Sjælland, hvis den rette fugeopgave befinder sig dér.

Personlig og imødekommende service fra start til slut

Når du vælger at samarbejde med EkspertFugen, vil du opleve personlig og imødekommende service fra start til slut. Vi går utrolig meget op i den gode og personlige service, og derfor må du endelig heller ikke tøve med at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål til vores arbejde og løsninger. Vi er her netop for at hjælpe og vejlede dig.

EkspertFugen har et dybdegående kendskab til nyeste og bedste metoder samt løsninger, og vi har den nødvendige fagekspertise til at kunne give dig gode råd og vejledninger med udgangspunkt i dit konkrete projekt. Vi deler naturligvis hellere end gerne ud af vores mangeårige erfaring, så giv os endelig et kald på 50 78 28 31, eller send en mail til tilbud@ekspertfugen.dk.

Udover at tilbyde kvalitetsløsninger og imødekommende service tilbyder EkspertFugen også kvalitetssikringer på alt arbejde. Det skaber ikke blot mere gennemsigtighed for vores kunder; det vidner også om, vi 100 % kan stå inde for det arbejde, vi laver. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest – og det synes vi heller ikke, du skal!

​Kontakt Ekspertfugen allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores fugefirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores fugemand allerede i dag.

Om ekspertfugen

Ekspert Fugen er et fugefirma, hvor faglighed og høj kvalitet er i højsædet. Hos Ekspert Fugen er kundens ønske altid i højsædet.

Vi udfører alle former elastiske fuger, og påtager os alle opgaver store som små.

Kontakt os

EkspertFugen ApS

Sensommervej 6, 

9480 Løkken

CVR: 39480514

​​Erhverv og privat: 50 78 28 31

E-mail:​​​ db@ekspertfugen.dk

fb  instagram