​Fugning af betonelementer

Er du på udkig efter en underentreprenør med speciale i fugninger?

​Hos Ekspertfugen har vi flere års erfaring med fugning til private og erhverv, og vi har været inde over et væld af projekter, som både inkluderer nybyggerier, udbygninger og renoveringer. Der findes ikke et fugearbejde, som vi ikke står klar til at hjælpe med, og derfor er fugning af betonelementer naturligvis heller ingen undtagelse.

Hos Ekspertfugen udfører vi både større og mindre arbejdsopgaver, der vedrører fugning af betonelementer. Fugning af betonelementer bliver i fagsprog også kaldt dilatationsfuger, og det er de lodrette fuger, der ligger imellem betonelementer på en bygning. Vær opmærksom på, det er vigtigt, at facaderne er færdigbygget og malet, før vi kan gå i gang med at udføre fugning af betonelementer.

Lad os varetage fugning af betonelementer på diverse byggerier

Hos Ekspertfugen kommer du i hænderne på et professionelt og dynamisk team, der dækker hele Danmark. Der er ikke en arbejdsopgave vedrørende fugning af betonelementer eller beliggenhed, vi ikke kan rykke ud til, og det gør os til en særdeles alsidig samarbejdspartner. Vi kan både rykke ud til større og mindre byggeprojekter bestående af betonelementer og dermed klare alt fugearbejde. Er du entreprenør på et større byggeri, der bygges op med betonelementer, kan vi være din fremtidige samarbejdspartner.

Ekspertfugen har både kapaciteten, fleksibiliteten og ekspertisen til at klare alle arbejdsopgaver, der vedrører fugning af betonelementer. Hvad end du har et projekt på Sjælland, Fyn eller i Jylland, står vores team af fagspecialister klar til at rykke ud. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder eller høre mere om, hvordan vores arbejdsprocesser omkring fugning af betonelementer forløber? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os ​for at høre mere om vores arbejde med fugning af betonelementer.

​Kontakt Ekspertfugen allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores fugefirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores fugemand allerede i dag.

Om ekspertfugen

Ekspert Fugen er et fugefirma, hvor faglighed og høj kvalitet er i højsædet. Hos Ekspert Fugen er kundens ønske altid i højsædet.

Vi udfører alle former elastiske fuger, og påtager os alle opgaver store som små.

Kontakt os

EkspertFugen ApS

Sensommervej 6, 

9480 Løkken

CVR: 39480514

​​Erhverv og privat: 50 78 28 31

E-mail:​​​ db@ekspertfugen.dk

fb  instagram