Fugning af vinduer og døre

Vi udfører en lang række fugeopgaver

Hos EkspertFugen kan vi hjælpe dig med en lang række forskellige typer fugeopgaver, og fugning af vinduer og døre er naturligvis ingen undtagelse. Vi udfører udelukkende fugearbejde i høj kvalitet, og derfor kan du også roligt forvente at få et holdbart og flot resultat, når du samarbejder med os. Vores kompetente team kan både hjælpe med udvendig og indvendig fugning – og vi kommer rundt til kunder i hele Nordjylland, heriblandt Vrå, Hjørring og omegn.

Fugning af vinduer og døre til private og erhverv

Vi går ikke på kompromis, når det kommer til fugning af døre og vinduer til private og erhverv, og det bør du heller ikke gøre. Ved at investere i kvalitetsfugning omkring vinduer hos os kan du vide dig sikker på, du får et holdbart og flot resultat. Fugninger omkring vinduer kan blive udsat for lidt af hvert, og derfor kan det bestemt også godt betale sig at investere i ordentligt fugearbejde, der kan holde til noget.

Derfor fuger man omkring vinduer og døre

Fugninger omkring vinduer og døre er med til at bestemme boligen og bygningens varmeforbrug, holdbarhed og tæthed. Derudover har fuger omkring vinduer og døre naturligvis også betydning for det æstetiske udtryk og ikke mindst helheden. Dårligt udført fugning er ikke blot noget, der kan vise sig på varmeregningen; det kan også ses udadtil på facaden.

Hos EkspertFugen garanterer vi fugning af vinduer og døre i høj kvalitet, der holder længe og har en flot finish. Vi udfører nemlig kvalitetssikker og professionel fugning, både indendørs og udvendigt. Hos os findes der ingen halve lappeløsninger eller dårligt udført fugearbejde, og vi sørger altid for at finde den absolut bedste løsning i samspil med kunden.

Hent et tilbud på fugning af vinduer allerede i dag

Hos EkspertFugen går vi utrolig meget op i den gode og personlige service. Sidder du med spørgsmål til vores fugearbejde og vores priser? Eller har du en forespørgsel på et konkret stykke fugearbejde? I så fald er du mere end velkommen til at kon​takte os for at høre mere om vores arbejde med fugning til erhverv.

Vi er her netop for at hjælpe og vejlede dig, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning på fugning i din bolig eller dit byggeprojekt. Udover at hjælpe med fugning af døre og vinduer, kan vi også være behjælpelige med fugning af badeværelser og omfugning.

Vi har et dybdegående kendskab til fugning af vinduer og døre, og vi har derfor den nødvendige fagekspertise til at kunne give gode råd, vejledninger og selvfølgelig udføre et sublimt stykke fugearbejde. Hos EkspertFugen udfører vi et ordentligt stykke arbejde til en fordelagtig pris – hver gang.​

​Kontakt Ekspertfugen allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores fugefirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores fugemand allerede i dag.

Om ekspertfugen

Ekspert Fugen er et fugefirma, hvor faglighed og høj kvalitet er i højsædet. Hos Ekspert Fugen er kundens ønske altid i højsædet.

Vi udfører alle former elastiske fuger, og påtager os alle opgaver store som små.

Kontakt os

EkspertFugen ApS

Sensommervej 6, 

9480 Løkken

CVR: 39480514

​​Erhverv og privat: 50 78 28 31

E-mail:​​​ db@ekspertfugen.dk

fb  instagram