Omfugning udføres alle boligens rum

Vi fikser dine fuger med stor omhyggelighed

Hos EkspertFugen udfører vi omfugning med stor omhu. Vi kan vedligeholde eller omfuge fuger i alle boligens rum, herunder køkken, bryggers, bad og eventuelle fuger i opholdsrum, hvis du fx har en flisebelagt stue. Derudover kan vi omfuge både vinduer og døre i hele boligen.

Du kan altid få glæde af vores fugearbejde, for der findes ganske enkelt ikke en opgave, der er for stor, lille, krævende eller simpel for os. Vi har især mange kunder i Vrå, Hjørring og resten af Nordjylland, men uanset hvor i landet opgaven befinder sig, står vi klar til at rykke ud.

Hvis dine fuger smuldrer, krakelerer eller generelt begynder at se slidte ud, er der ingen tvivl om, at det er tid til omfugning, eller i det mindste en reparation af dine gamle fuger. Vores kompetente team har flere års erfaring med omfugningsopgaver, og vi kan tilbyde en god pris pr. m2. 

Omfugning af murværk hos private og erhverv

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores fugearbejde, og derfor kan du også roligt sætte din lid til os. Vi tror ganske enkelt på, det er investeringen værd at prioritere en omfugning i de berørte rum – både som privat og erhverv. Det kan nemlig være både dyrt og have store negative konsekvenser ikke at gøre det. Selv den bedste fuge holder ikke evigt, og med årene vil mange opleve, at fugerne begynder at slå sprækker eller bliver brudt ned.

Hvis du oplever, at fuger i dine døre og vinduer eller badeværelses-/køkkenfliser begynder at smuldre eller sprække, er det ikke altid ensbetydende med, de kræver en omfugning. Dog er det ofte dette, vi oplever, når vi kommer ud til kunder. For mange års slid, fugt og kemikalier sætter sine spor i fugerne, uanset hvor godt man passer på dem. 

​Det er sjældent de indledende revner og huller, som har store konsekvenser, men derimod de langvarige. Faktisk er slidte fuger i visse situationer det samme som slet ikke at have en fuge, og i sådanne tilfælde er det vigtigt med en omfugning.

Få et uforpligtende tilbud hos EkspertFugen

Oplever du, at fugen er krakeleret, eller at den smuldrer? Så kan det være tegn på, at der kan trænge fugt og vand ind – eller at det allerede er sket. Det kan i værste fald forårsage omfattende skader inde i huset. 

Hos EkspertFugen er vi ikke blot specialister i at udføre nye fuger; vi er også specialister i omfugning og fugning af badeværelser, køkkener, døre, vinduer og andre fuger.

Vi vil gerne hjælpe dig med at forebygge skader i fugerne, dårligt indeklima og et alt for højt varmeforbrug ved hjælp af omfugning. Vi tror på, at det ikke kan betale sig at udskyde en omfugning af fliser, døre og vinduer, da fugernes tilstand blot forværres med tiden.

Har du nogle spørgsmål, og er du i tvivl om, hvorvidt dine fuger kræver en omfugning? Eller er du interesseret i at hente et tilbud? I så fald står EkspertFugens kompetente og imødekommende team klar til at rådgive og hjælpe dig.

Uanset om du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot vil høre mere om priser og dine muligheder for omfugning, kan du vide dig sikker på, du får god, personlig service, når du konta​kter os. 

Kontakt os og hør mere om omfugning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med omfugning af boligens rum.

​Kontakt Ekspertfugen allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores fugefirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores fugemand allerede i dag.

Om ekspertfugen

Ekspert Fugen er et fugefirma, hvor faglighed og høj kvalitet er i højsædet. Hos Ekspert Fugen er kundens ønske altid i højsædet.

Vi udfører alle former elastiske fuger, og påtager os alle opgaver store som små.

Kontakt os

EkspertFugen ApS

Sensommervej 6, 

9480 Løkken

CVR: 39480514

​​Erhverv og privat: 50 78 28 31

E-mail:​​​ db@ekspertfugen.dk

fb  instagram