Fugning til privat udføres

EkspertFugen ApS er en fugevirksomhed med mange års erfaring. Der findes fuger over alt i dit hus og derfor er det også vigtigt, at de bliver lavet pænt og fremstår ordentlige. Vi løser fugeopgaver både inde og ude – i vådrum, ved vinduer og døre, på gulve og tagdækninger, ved altaner, bassiner eller facader.

Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde, som stiller betydelige krav til viden om byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring. Vi har derfor ansat en række specialister inden for blandt andet gulvfugning, vådrumsfugning, renovering og brandtætning.

Fugning er det sidste touch og modvirker snavs og fugt uønskede steder. Det er ligeledes en æstetisk finish, der fuldender projektet. Fugning kan også være med til at forhindre kulde og det er med til at påvirke et godt indeklima. Forlænget levetid og sikkerhed er også vigtige aspekter og resultater i forbindelse med fugning.

Kontakt os og hør mere om fugning til private

Du er velkommen til at kontakt​e os for at høre mere om vores arbejde med fugning til private.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt Ekspertfugen allerede i dag

Ø​nsker du at høre mere om vores fugefirma, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores fugemand allerede i dag.

Om ekspertfugen

Ekspert Fugen er et fugefirma, hvor faglighed og høj kvalitet er i højsædet. Hos Ekspert Fugen er kundens ønske altid i højsædet.

Vi udfører alle former elastiske fuger, og påtager os alle opgaver store som små.

Kontakt os

EkspertFugen ApS

Sensommervej 6, 

9480 Løkken

CVR: 39480514

​​Erhverv og privat: 50 78 28 31

E-mail:​​​ db@ekspertfugen.dk

fb  instagram